follow me ... and i Miss u all

badan penaja

19 April 2018

Homestay Tercantik Untuk PEngunjung Sungai Sedim

Hutan Lipur Sungai Sedim terletak dalam kawasan Kampung Sedim . Maka dengan itu jika anda perlukan penginapan , tak hairanlah jika kadangkala yang anda jumpa dalam carian internet adalah homestay dalam kampung sedim .

Kali ini , saya nak kenalkan anda dengan sebuah lagi penginapan yang baru ditawarkan . Penginapan berupa rumah persendirian . Seringkali kita sebutkan Homestay .  Sangat sesuai untuk rombongan pengantin . Di sebelah unit ini ada sebuah rumah yang boleh juga dijadikan homestay upon request. Oleh itu jika anda datang dengan bilangan yang ramai , boleh ambil 2 unit ini.

Bagi saya , ini adalah unit yang paling kemas dan selesa buat pelanggan . Ada kawasan parking yang luas malah muat untuk anjurkan kenduri kendara sekalipun .

Reka bentuk ikut citarasa pemiliknya namun isi dalam memang mesra penghuni. Iaitu ANDA yang bakal menjadikan rumah ini pilihan bermalam .

Harga FLAT RATE sepanjang tahun RM250 
Tiada GST

0136061652 – Adam  (((( TEMPAHAN DAN PERTANYAAN ))))

homestay kak jie (3)homestay kak jie (1)homestay kak jie (4)homestay kak jie (5)homestay kak jie (2)

1 comment:

  1. Bermain di S1288POKER banyak membawa keberuntungan dengan modal 10 ribu bisa membawa JUTAAN segeraHOKI KAMU ADA DISINI BURUAN !!!

    ReplyDelete

Thank you , please keep reading this blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sungai Sedim Jeram Terbaik Malaysia Headline Animator