follow me ... and i Miss u all

badan penaja

15 August 2010

TEAM BUILDING best ever spot

To get a quotation for teambuilding kindly email me :- sungaisedim@gmail.com 0136061652  . 
If you request by posting a comment we might not alert as good as email

Sungai Sedim is such a good place for team building . Ample space for camping, parking, gathering, roll call, others activities. Adhere Team Building package specially created with













  • camping
  • LDK / classroom session
  • water confident and rescue
  • White water rafting
  • White water tubing
  • Jungle trekking
  • Night Walk
  • X-plore race
  • Blind Trail
  • Nature education
  • BBQ
  • Tree top walk - Longest in the world
Team building can be arranged for 2D1N . As we go for short period, the price will reduce to RM130/pax.On top of that, the activities will be less than 3D2N. In addition you can do ice breaking, motivational talk, discussion , classroom session, BBQ, jungle survival and many more
3D2N RM185/PAX
2D1N RM130/PAX
we provide you tent, cabine, kitchen, PA system, electricity , white board, life jacket, helmet, BBQ set, surau, gazebo, wide camping space,car park, tube, kayak, raft and many more.

31 comments:

  1. pekej utk KLK cmne ek? bleh explain detail x?

    ReplyDelete
  2. KLK tu apa.. sy kurang paham

    ReplyDelete
  3. boleh bg details & contact no x?

    e-mail sy :
    zulfadli.ismail@gmail.com

    ReplyDelete
  4. salam, adam boleh tak bagi quotation untuk Team Building pakage untuk 3D2N. Detail program :
    Bil Pelajar 35 org
    Cadangan Tarikh : 5-7 Mei 2011

    * Khemah pihak kami sediakan.

    please email me at nina2309@yahoo.com

    Tq..
    Nina
    Institut Kemahiran MARA Sik.

    ReplyDelete
  5. salam , sy berhajat nk bw students sy..nk booking mcm mana? brapa bayaran utk seorg, ada sediakan fasilitator x? klu xkeberatan, email kan sy butiran lanjut ya.. tq..
    cszaleha@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. boleh emailkan quotation untu 40 org 3h2m. pakej 130 pax tu termasuk perginapan atau tidak.. boleh emailkan ke norziani@bpfk.gov.my

    ReplyDelete
  7. assalam, en.adam boleh tak bagi quotation untuk Team Building pakage untuk 3D2N. Detail program :
    Bil Peserta : 60 org
    Cadangan Tarikh : 23-25 Januari 2012

    * Khemah dan makan pihak kami sediakan.


    please email saya, farahliyana90@yahoo.com

    Tq..
    Farah liyana Johari.
    Universiti Pendidikan Sultan Idris.

    ReplyDelete
  8. Salam en adam...
    sy berminat nk buat team building d tempt tuan...
    boleh emailkan quotation utk 40 org.. 3h2m..
    tlng email kan quotation nye ke email sy k.. khaleelafif@yahoo.com. trime ksih.. :>

    ReplyDelete
  9. Salam en adam.
    sy berminat nk wat team bulding kt tempt tuan.
    peserta:60 org
    tempoh:2D1N
    aktiviti:water rafting,tubing,water confidence
    tlg emailkn quotation ke momok_khairil@yahoo.com
    terima kasih..

    ReplyDelete
  10. ASSALAMUALAIKUM EN ADAM..TLG EMAIL KAN QUATATION KEPADA SAYA UNTUK 40 ORG BAGI 3H2M DAN 2H1M..MY EMAIL MSAH1265@YAHOO.COM

    ReplyDelete
  11. Salam En Adam,

    My company plan to have a team building. I would really appreciate if you could email me the quotation and the detail of the activities that will be conducted there. My email address is shareena@synoedge.com. Thank you.

    No of pax: 10-15
    Package: 2D1N

    ReplyDelete
  12. Salam en adam...
    sy berminat nk buat team building d tempt tuan...
    boleh emailkan quotation utk 40 org.. 4h3m..
    tlng email kan quotation nye ke email sy k.. are_ssyraf@yahoo.com. trime ksih.. :>

    ReplyDelete
  13. boleh beri quotation utk 70 org 2 hr 1 mlm at julaiha2004@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. harap2 semua sudah mendapat balasan email ya

    ReplyDelete
  15. salam, en adam
    saya student dari politeknik perlis,
    sy berminat nk wat seminar di tempat en,
    kalau boleh kita juga nak mohon penceramah & fasilitator dari pihak en, bcoz tema kita ni seminar.
    selain itu juga, kita nak wat aktiviti jugak.
    saya nak tnya aktiviti yg kt atas tu suma utk pakej 3d2n ka atau kita kena pilih.
    sebab saya rasa tempoh utk wat cramah ngn aktiviti 2d1n xsesuai bbanding 3d2n. kalaw boleh saya nk tnya pndapat en. lah tentang aktvt dgn crmah tu.
    peserta:40 org (26 peserta,12 organizer dari pihak kami, 2 orang lecturer)
    tempoh:2D1N 0r 3d2n
    tarikh: 1 sept- 2sept or 31 august- 2 sept

    tlg emailkn quotation ke makino_2606@yahoo.com
    terima kasih..

    ReplyDelete
  16. salam, en. adam.
    saya atiqah, pelajar uitm shah alam.
    kami berminat utk buat team building di tempat encik.

    pax : 35
    package : 3d2n
    date : 6-8 sept. 2012

    boleh tolong e-mel kan quotation ke
    atiqaturn@yahoo.com

    terima kasih!

    ReplyDelete
  17. salam, en. adam.
    saya muhammad azrie,pelajar politeknik merlimau,melaka.
    kami berminat utk buat team building di tempat encik.

    pax : 35
    package : 3d2n

    boleh tolong e-mel kan quotation ke email sy
    muhammad_azrie05@yahoo.com

    terima kasih!

    ReplyDelete
  18. En. Adam,
    Saya Asraf dari Motorola.

    Tolong send quotation untuk team building:
    pax:150
    package: 1d (Balik Hari)
    date: 22 November 2012

    Plase include:
    kawasan lapang
    lunch

    Email to:sharifulasraf@yahoo.com

    ReplyDelete
  19. salam, en. adam.
    saya muhammad faiz,pelajar universiti sains malaysia, penang .
    kami berminat utk buat team building di tempat encik.

    pax : 38org
    package : 2d1n
    ada sediakan fasilitator x?
    sbb kami semua student tiada sorang pom pegawai

    boleh tolong e-mel kan quotation ke email sy
    faizsaumi_29@yahoo.com

    terima kasih!

    ReplyDelete
  20. salam, en. adam.
    saya fauzi, pelajar UNIKL MIMET,LUMUT,PERAK.
    kami berminat utk buat team building di tempat encik.

    pax : 38 org,2 org pensyarah
    package : 3d2n or 2d1n
    date : october 2012(akan dimaklumkan kemudian date)

    boleh tolong e-mel kan quotation sekali dgn makan,minum and tempat penginapan serta activiti tak ke emel sy : g.mohdfauzi@gmail.com

    terima kasih!

    ReplyDelete
  21. cik shahirah,
    sekolah menengah agama rakyat di kedah....

    pax:40 pelajar, 4 guru
    package:3d 2 n dan 2d 1n (berapa activity yg dihadkan:kalau boleh nak yg ada flying fox)
    insyaallah bulan 10 nih....(minx kurang sikit leh kot...)

    boleh email saya di ioh_ssj87@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  22. Salam..
    saya pelajar uitm shah alam
    sy berminat nk buat team building d tempt tuan...
    pax : 110 org,10 org pensyarah
    package : 3d2n or 2d1n
    date : pertengahan disember 2012

    boleh tolong e-mel kan quotation sekali dgn makan,minum and tempat penginapan serta activiti yg ada ke emel sy : iqbal5251@yahoo.com
    trime ksih..
    contact no. 0134752781

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum..en adam..
    Sy brminat nk buat camping kt tmpat en adam..boleh tak en adam send harga semua aktiviti yg trdpt kt sna utk 67 org beserta harga camp site utk 3D2N(tent bwak sndiri)..
    Send kt email shuyusof94@gmail.com...tq :-)

    ReplyDelete
  24. Salam Encik Adam.
    saya student dari KLMU,
    saya berminat untuk tahu lebih lanjut tentang camp team building encik,
    untuk package 2d1n bagi 40 peserta berapa harga yang ditetapkan?
    pihak fasilitator dan penceramah ada disediakan secara berbayar atau sekali dengan package? kami akan kesana pada 12-13 April ini jika tiada halangan.
    Boleh tolong emelkan quotation di fara.caroline@yahoo.com
    terima kasih.

    ReplyDelete
  25. salam . saya staff dari malaysia airport.
    saya berminat nak buat team building di tempat tuan .

    pax : 100 org
    package : 3d2n or 2d1n

    berikan quotation sekali dgn makan,minum and tempat penginapan serta activiti yg terdapat serta harga sekali.

    boleh email ke saya maidilzainal@yahoo.com

    ReplyDelete
  26. assalamualaikum.. saya dari uitm kelantan... saya berminat nak buat team building di tempat en..

    pax: 35 org
    package: 3d2n o 2d1n

    berikan sekali quotation utk food and beverages, tmpt penginapan, serta activiti yang ada..

    boleh email ke idahazwani_junus@yahoo.com
    tq

    ReplyDelete
  27. assalamualaikum.. saya dari uitm pulau pinang... saya berminat nak buat team building di tempat en..

    pax: 35 org
    package: 3d2n o 2d1n

    berikan sekali quotation utk mkanan dan minuman, tmpt penginapan (kemudahan yang di sediakan, serta activiti yang ada..

    boleh email di
    ayep13@yahoo.com

    ReplyDelete
  28. salam.. nak quotation, 3hari2mlm&2hari1malam untuk 40 org

    email : nursyahirrah@yahoo.com

    ReplyDelete
  29. Salam, saya Adam.

    Saya pelajar uitm arau, plan nak buat team building kat sini for 2d1n. Boleh send kan dekat saya quotation untuk tu? Dan saya perlukan beberapa fasilitator dan kalau boleh teambuilding ni nak buat ala ala kem kesedaran diri. Hehe

    Email : adam_sedar@yahoo.com
    number : 0107014295 (whatsapp only)
    0175958170 (text / call)

    ReplyDelete

Thank you , please keep reading this blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sungai Sedim Jeram Terbaik Malaysia Headline Animator