follow me ... and i Miss u all

badan penaja

29 July 2009

Ride santai ke sedim

yezzaaa..salam muhibah..

Ni ha ada satu kumpulan forumer malaysianbikers nak mai sedim 8 ogos 2009 ni . depa ni nak mai dari kuala lumpur ...jadi sapa2 yg dok kat kawasan selatan tu boleh lah join depa ni ... yg menariknya team ni akan naik motor dari kl nuu.. tapi jangan tak tau pula...nama aja start dari kl pasal depa set kumpul tang tu (R&R rawang) tapi depa ni mai dari pelusuk negara..ada yg mai lagi jauh..nuuuuu jauh di selatan tanahair.. ada shah alam..rawang. sg buloh, ..merata ceruk lah..tak ketinggalan ada yg naik kereta lah..pasal bawa anak bini juga.

Nak tau , ada juga riders dari utara ,depa ni akan tunggu team dari kl di tol bandar baharu. jadi kalau anda dari utara, lagi lah sangat2 dialukan join kami

motor kecik? ,.... tok sah rendah diri.. team ni bergerak ikut kelajuan normal sahaja. kecik besar sama2 gerak.

sebenarnya aktiviti ini adalah salah satu aktivit formal yg dijalankan oleh kelab tersebut maka mesti lah bertujuan utk mengeratkan lagi yg dah kenal dan mengenali muka2 baru termasuk lah muka aku ni..aku budak baru ajer di situ. Pun begitu pada sesiapa yg berminat nak ikut serta boleh rujuk di forum tersebut malaysianbikers boleh lah baca depa dok sembang , bincang2 macam mana nak mai sedim ni.

aktivit ni singkat ajer.. 2 hari satu malam..memang akan menjadi kenangan indah buat anda.

maka dengan itu aku pun dengan tangan terbuka menjemput anda utk join kami..bayaran ?
murah ajer.. RM20 penginapan dan makan ! itu ajer..minyak motor..tanggungjawb sendiri lah ye

No comments:

Post a Comment

Thank you , please keep reading this blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sungai Sedim Jeram Terbaik Malaysia Headline Animator