follow me ... and i Miss u all

badan penaja

24 January 2009

apa yang best

nak cerita macam mana ya.. kalau hangpa dah mai sedim ni.. rasanya tak payah nak cerita macam mana best nyer mandi kat sungai kampung aku ni

ayaq nya yang sejuk, bersih , damai dan aman keadaan sekeliling di kelilingi flora.. terletak di dalam hutan simpan.

Nak berkelah , nak tangkap ikan , nak cari udang, nak kutip batu ..err yg ni x boleh sebab kesan kepada sistem sungai...lagi ..... nak skodeng , nak bawa family , kawan2 yang mai rumah tak tau nak layan cam ne.. bawa mai mandi di sedim.

3 comments:

  1. Sg sedim kat kedah ? jauh tuh. Inshaallah kalo saya mai kedah , saya singgah sana . tempat ni mcm menarik, banyak aktiviti.

    ReplyDelete
  2. perghhhhh memang bercita2 la nak sampai ke sini
    siap la nanti. hehe :)
    nak white water rafting sekali la. hehe :)

    ReplyDelete
  3. aku pernah pergi sini dkt 3 kali buleh refer sy punya blog dan apa yg best tempat yg cantik bersih n kebersihan cukup terjaga. sewa pelampung pun murah. kalau sampai sini sewa pelampung kita main jeram...menghilir di sg sedim huhuhuhuh best

    http://mygg2u.blogspot.com/2008/12/berkelah-di-sg-sedim-bersama-jack.html

    http://mygg2u.blogspot.com/2009/01/ke-sedim-sekali-lagi.html

    http://mygg2u.blogspot.com/2008/06/bbq-di-hutan-lipur-sungai-sedim-kedah.html

    ReplyDelete

Thank you , please keep reading this blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sungai Sedim Jeram Terbaik Malaysia Headline Animator